skip to Main Content
Menu
Hier Let Je Op Bij Makita Boormachines

Hier let je op bij Makita boormachines

Makita boormachines gaan al jarenlang mee op de markt. Deze gereedschappen hebben zich in deze jaren wel erg veranderd. De eisen vanuit de consument zijn immers ook steeds meer aan het veranderen, waar de fabrikant op in moet spelen door een nieuw model uit te brengen. Je kunt er daarom vanuit gaan dat specialisten ook meerdere modellen in het assortiment opgenomen hebben. De Spijkerspecialist is hier een van. Aan de hand van jouw wensen en eisen kun je daarom gaan kijken naar jouw geschikte boormachine. Maar waar let je dan precies op?  

 

De Makita boormachines voor verschillende klussers 

Makita boormachines zijn er voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Als je niet met enige regelmatigheid aan het klussen bent, hoef je namelijk ook geen hele dure apparaten aan te schaffen. Met een lager vermogen kun je vaak al een heel eind komen. Hiermee kom je namelijk door de meest gangbare materialen heen. Als professional moet je wel naar de hogere prijsklassen gaan kijken. Hierbij krijg je namelijk vaak geavanceerdere modellen tot jouw beschikking en heb je meer standen dan bij de gemiddelde boormachines. Je kunt er dus altijd meer mee om de klussen te klaren. 

 

De standen van de boormachines met elkaar vergelijken 

Je kunt dan naar de verschillende modellen van de Makita boormachines gaan kijken. Bekijk daarvoor altijd de verschillende standen die ingesteld kunnen worden. Niet iedere boormachine heeft bijvoorbeeld hetzelfde aantal koppelstanden. De koppelstanden geven aan met hoeveel kracht je ergens doorheen kunt boren. Dit kan belangrijk zijn wanneer je de zwaardere klussen uit wilt gaan voeren. Ook kun je gaan kijken naar de versnellingen. De snelheid kan namelijk helpen om bepaalde oppervlakten niet te beschadigen tijdens het boren. Dit is immers niet de bedoeling als er bijvoorbeeld nog schroeven in moeten komen.  

 

Kijken naar de accu 

Wanneer je de Makita boormachines naast elkaar zet, kun je de specificaties in een opslag zien. Er zullen er hier dus al een aantal mee afvallen. Er blijven er dan nog een aantal over die jouw leven eenvoudiger kunnen maken. Hierbij moet je wel bekijken of je voldoende accu hebt om mee te klussen. Ook hier zit namelijk veel verschil in. De ene accu gaat langer mee dan de andere. Als je al meerdere apparaten van Makita in huis hebt, kun je de accu op ieder apparaat gebruiken. Je komt hierdoor nooit een accu te kort.  

 

De beste keuze maken 

Alle Makita boormachines zijn geschikt voor meerdere klussers. Wanneer je alles voor jezelf op een rijtje zet, kun je ervoor zorgen dat je al een overzicht hebt om mee te beginnen. Maak daarom een lijstje waar jouw nieuwe boormachine altijd aan moet voldoen. Neem daarbij de materialen waar je meestal mee werkt ook mee. Je voorkomt hiermee dat de boormachine boven zijn kracht moet gaan werken en kapot zal gaan. Als je alles goed voor ogen hebt, is jouw zoektocht veel eenvoudiger. Je hebt altijd voldoende houvast voor de aanschaf van jouw nieuwe boormachine en toebehoren. 

 

Maak ook gebruik van de mobiele servicedienst van Spijkerspecialist

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top