skip to Main Content
Menu

Schoenen weer mooi maken

Heb je recentelijk een nieuw paar schoenen gekocht en zijn ze nu al niet meer als nieuw? Heel veel mensen zullen dit als erg vervelend ervaren. Nu is het niet meteen nodig om weer terug naar de winkel te gaan of een nieuw paar schoenen aan te schaffen. Het is ook een mogelijkheid om de schoenen weer mooi te maken door ze te verven. Dit kan op vele manieren en het is een erg makkelijke en relatief goedkope oplossing.

Schoenen verven gaat gemakkelijk als het om leren schoenen of om suède schoenen gaat. De verf kan dan goed in het leer of het suède trekken. Dit kan ervoor zorgen dat de schoenen weer als nieuw lijken! In de rest van het artikel zal ik een aantal tips geven voor het verven van leren of suède schoenen.

Tip 1: koop de juiste verf

Kijk bij het kopen van de verf goed of de verf de juiste kleur heeft. Ook is het belangrijk dat de verf van goede kwaliteit is. Zo is leren schoenen verven iets anders dan suède schoenen verven. Hiervoor zal er dan ook verschillende verf op de markt zijn. Ook moet de verf van een goede kwaliteit zijn. Met de juiste kwaliteit verf zal de schoen er uiteindelijk beter uitzien.

Tip 2: Breng de verf aan

Als je de juiste leerverf hebt gekocht kun je dit testen op een klein stukje van de schoen. Zo voorkom je dat je de verkeerde verf aanbrengt, wat kan resulteren in lelijke vlekken. Zorg dat je de verf evenredig aanbrengt en het overal even dik is aangebracht. Zo komt het er het mooiste uit.

Tip 3: Drogen

Laat de verf lang genoeg drogen. De verf moet goed intrekken zodat het resultaat zo optimaal mogelijk is. Zo blijft het resultaat het langste mooi. Dit is erg belangrijk! Zo krijg je het mooiste resultaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top