skip to Main Content
Menu
Waar Wordt Epoxylijm Voor Gebruikt?

Waar wordt Epoxylijm voor gebruikt?

Je hebt er vast weleens van gehoord: Epoxylijm, maar waar kan je het nou eigenlijk voor gebruiken? In dit artikel krijg je antwoord op die vraag, en worden een aantal toepassingen uitgelegd waar je epoxylijm het beste voor kan gebruiken. Het is enorm geschikt voor vele toepassingen en als vervangingsmateriaal voor bijvoorbeeld normale bevestigingsmiddelen als klinknagels en schroeven. Epoxylijm is zeer geschikt voor het lijmen van diverse materialen, zoals metalen, kunststof, hout en zelfs beton. Het gebruik van deze lijm kent vele voordelen ten opzichte van andere soorten lijm. Het is namelijk bestemd tegen hitte en chemisch resistent.

Wat moet ik doen als iets verkeerd is gegaan?

Als je niet heel veel ervaring hebt met het aanbrengen van deze lijm kan er nog eens wat misgaan, dit is niet heel erg. Het is wel zaak om dit zo snel mogelijk te verwijderen. Wanneer de lijm is aangebracht op metaal, steen en hout kan je het proberen te weken in Aceton. Wanneer het een half uur is ingeweekt zal de lijm steeds zachter worden en valt het laagsgewijs te verwijderen met een scherp en goed plamuurmes. Dit zal helaas niet werken op kunststof omdat anders het mes de kunststof zal meenemen, pas hier dus wel mee op. 

Koop je Epoxylijm bij de beste webshop

Epoxylijm is te kopen bij veel verschillende plekken, maar je kan het beste aanschaffen bij een lijm webshop. Een speciale webshop op het gebied van lijm zal je namelijk het beste kunnen helpen als er problemen ontstaan of als je vragen hebt op het gebied van verschillende soorten lijm. Tegenwoordig kopen mensen vaker al hun producten op de webshops waar van alles en nog wat wordt verkocht, dit is niet altijd even slim. Een expert die al meer dan 25 jaar lijm verkoopt staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en zal je beter kunnen helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top